Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Kortrijk organiseren?

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Kortrijk

Ga voor de leukste teambuilding in Kortrijk!

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriet

Handmade in Belgium’ bouwen we sinds 2016 de origineelste teambuilding activiteiten. We begonnen ooit met een uniek concept: de escape box. Een compleet mobiele escape room ervaring, waarbij wij naar jou toe komen in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een tal van activiteiten ontwikkeld waaruit jij kan kiezen. Ze kunnen allemaal doorgaan in Kortrijk. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van de ‘The Mummy’s Mystery’ escape box, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’ of ontdek de piraat in jou met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’.

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

Effectieve communicatie en efficiënte samenwerking zijn essentieel voor een goed functionerend team. Niet raar dus dat we deze twee werkvloer skills op een speelse manier in onze spellen hebben verwerkt. Middels onze activiteiten ontdek je spelenderwijs elkaars talenten terwijl je tegelijkertijd je skills test en verdiept. Ga de uitdaging aan en groei als team!

Teambuilding icon 1

Samen kom je het verst

Zowel jong als oud zal zijn kennis en kwaliteiten moeten inzetten tijdens onze teambuilding activiteiten. We hebben bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen om ervoor te zorgen dat ook echt iedereen mee kan doen. Samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Kortrijk, zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jou toe

Het maakt niet uit waar je de teamdag wilt laten plaatsvinden; in hartje Kortrijk, net iets daarbuiten, of misschien wel heel ergens anders in West-Vlaanderen of België? Wij komen naar jou toe. We bedienen heel België en delen van Nederland en Luxemburg en weten de weg naar jou toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Helemaal zoals jij het wil

Samen geven we vorm aan jouw teamdag. Je weet precies wat je wil? Beginnen met een stadswandeling, gevolgd door een escape box en afsluiten op het terras? Tof! Het kan allemaal. Jouw teambuilding het liefst buiten organiseren? Ook dat kan! Mocht het zonnetje schijnen bouwen we buiten op, blijkt het weer tegen te vallen wijken we gemakkelijk uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Waar en hoe je jouw teamdag ook wilt laten plaatsvinden, wij organiseren het! Jullie genieten, wij doen de rest! Samen even sparren over jouw perfecte teamdag? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!