Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Nieuwpoort

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Nieuwpoort

Teambuilding Nieuwpoort, here we come!

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete activiteit

In 2016 hadden we een tof idee. Wat nou als je in plaats van naar een locatie toe moeten voor een toffe activiteit, de activiteit naar jou toe komt? Onze eerste escapebox was geboren. Een escaperoom ervaring, geheel mobiel, die we op elke locatie kunnen inzetten. We ontwikkelden sindsdien een breed aanbod aan activiteiten. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van de ‘The Mummy’s Mystery’ escapebox, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’ of ontdek je innerlijke piraat met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’ teambuilding.

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

We kwamen al gauw tot de conclusie dat de teambuildings om groei moesten gaan. Zo hebben we ervoor gekozen om een paar essentiële werkvloer skills als rode draad door de activiteiten te laten lopen. Communicatie en samenwerking zijn skills die dagelijks ingezet worden voor een fijn teamverband. Deze zijn dan ook cruciaal in het halen van de eindstreep. Ontdek spelenderwijs elkaars talenten en test tegelijkertijd hoe het met jullie werkvloer skills zit ;-)

Teambuilding icon 1

We laten niemand achterwege

Een goed team is een compleet team. We hebben bewust rekening gehouden met leeftijdsverschillen, zo laten we niemand achterwege. Zowel jong als oud wordt gevraagd zijn kunde en kennis in te zetten om de raadsels op te lossen. Want alleen samen kom je ver!

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Nieuwpoort, geniet van een compleet verzorgde teamdag!

Teambuilding icon 3

In Nieuwpoort of omgeving

Een teambuilding in de stad Nieuwpoort zelf of toch liever aan de kust? Het maakt niet uit waar jij jouw teambuilding wil organiseren, wij laden ons busje in en komen naar jou toe. Hey, misschien heb je wel iets heel anders in gedachte, ook dat kan! We bedienen heel België, delen van Nederland en Luxemburg en weten de weg naar jullie toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Een teamdag op maat

Samen geven we vorm aan jullie teamdag. Naast de teambuilding ook nog een strandwandeling organiseren of afsluiten op jullie favoriete terras? Super, we gaan het meteen regelen. Handig om te weten: onze teambuildings zijn makkelijk binnen en buiten op te bouwen. Zo kunnen we met lekker weer genieten van de zon buiten, en zo niet, wijken we uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij gaan het voor je organiseren! Samen realiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!