Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Oostende

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Oostende

Oostende zijn jullie er klaar voor?

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete teambuilding activiteit

Bij Rent Some Fun zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Boek één of meerdere activiteiten en kom origineel uit de hoek. We begonnen in 2016 met een uniek concept: de escape box. Een escaperoom ervaring, geheel mobiel, die we op elke gewenste locatie kunnen inzetten. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van ‘The Mummy’s Mystery’ escape box, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’ of ontdek je innerlijke piraat met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’.

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

Op kantoor zijn effectief communiceren en samenwerken belangrijke bestanddelen van een prettig werkklimaat. Niets voor niets hebben we deze skills als rode draad door onze activiteiten verwoven. Ontdek spelenderwijs elkaars talenten en test tegelijkertijd hoe goed jouw team al is in communiceren en samenwerken.

Teambuilding icon 1

Samen kom je het verst

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen. Tijdens onze teambuilding activiteiten wordt er een beroep gedaan op zowel kennis van vroeger als op kennis van nu. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege. Je weet wat ze zeggen; samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)
Teambuilding icon 3

Op jouw favoriete locatie

Waar je je teamdag ook wilt laten plaatsvinden; in hartje Oostende, omgeving, of misschien zelfs op het strand, wij komen naar je toe! We bedienen heel België, delen van Nederland en Luxemburg en weten de weg naar jou toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Helemaal zoals jij het wil

Samen geven we vorm aan jouw teamdag. Beginnen met een wandeling door de duinen, gevolgd door een escape box en afsluiten op het terras? Super, we gaan het meteen regelen. Jouw teambuilding het liefst buiten organiseren? Ook dat kan! Mocht het zonnetje schijnen bouwen we graag buiten op, blijkt het weer tegen te vallen wijken we gemakkelijk uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij gaan het voor je organiseren! Samen realiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant