Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Roeselare

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Roeselare

De tofste teambuildings in Roeselare

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriet

We begonnen in 2016 met een uniek concept: de escape box. Een escaperoom ervaring, geheel mobiel, die we op elke gewenste locatie kunnen inzetten. Zo komen wij naar jou toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een breed assortiment aan teambuildings ontwikkeld. Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van de ‘The Mummy’s Mystery’ escape box, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’ of ontdek je innerlijke piraat met de ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’.

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

We kwamen al gauw tot de conclusie dat de teambuildings om groei moeten gaan, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Zo hebben we ervoor gekozen om communicatie en samenwerking als rode draad door de spellen te laten lopen. Essentiële werkvloer skills die dagelijks ingezet worden voor een fijn teamverband. Ontdek spelenderwijs elkaars talenten en test tegelijkertijd hoe goed jouw team al is in communiceren en samenwerken.

Teambuilding icon 1

Iedereen doet mee

Tijdens onze teambuilding activiteiten doet iedereen mee. Zowel jong als oud wordt gevraagd zijn kunde en kennis in te zetten om de raadsels op te lossen. Je weet wat ze zeggen; samen kom je het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Geheel verzorgd genieten van jullie teamdag!

Teambuilding icon 3

Kies jouw favoriete locatie

Jij mag helemaal zelf kiezen waar je jullie teamdag wilt laten plaatsvinden. In hartje Roeselare of omstreken? Misschien heb je wel een heel ander plaatsje in gedachten, ook dat kan. We bedienen heel België, delen van Nederland en Luxemburg en weten de weg naar jullie toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Precies zoals jij het wil

Samen geven we vorm aan jullie teamdag in Roeselare. Je wilt naast de teambuilding ook nog een stadswandeling organiseren of een hapje eten bij jouw favoriete restaurant? Super, we gaan het meteen regelen. Handig om te weten: onze teambuildings zijn makkelijk binnen en buiten op te bouwen. Zo kunnen we met lekker weer ook buiten opzetten, en zo niet, wijken we uit naar binnen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Wat het ook wordt, wij gaan het voor je organiseren! Samen realiseren we een onvergetelijke teamdag. Jullie genieten, wij doen de rest. Ben je er nog niet helemaal over uit? Neem hier contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!