Rent Some Fun Logo

Teambuilding organiseren voor 100 personen of meer?

Het organiseren van een teambuilding voor 100 personen kan echt een uitdaging zijn. Je krijgt namelijk te maken met veel verschillende interesses en karakters. De ene persoon houdt van iets sportiefs, terwijl de andere persoon meer van puzzels houdt. Of de ene persoon is goed in escaperooms terwijl de andere persoon meer plezier haalt uit het leren van nieuwe dingen. Maar maak je geen zorgen! In dit artikel gaan wij jou meer vertellen over teambuilding voor groepen van 100 personen of meer.

Bekijk onze teambuildings voor groepen van 100 personen of meer

Enthousiasme is het halve werk

Omdat er veel verschillende interesses zijn bij teambuildingsactiviteiten voor 100 personen, is het belangrijk dat je enthousiasme en interesse opwekt. Bij een teambuildingactiviteit is het namelijk enorm belangrijk dat iedereen enthousiast deelneemt aan de activiteiten om elkaar ook echt beter te leren kennen.

Enthousiasme is dan dus ook het halve werk! Als mensen enthousiast worden zullen zij ook meer willen geven en intensiever meedoen met de activiteiten. Dit zorgt voor een sfeer waarbij goed samenwerken wordt gestimuleerd. Iedereen wil namelijk zo goed mogelijk presteren.

 

Teambuilding activiteiten voor 100 personen of meer

In bovenstaande tekst wordt uitgelegd waarom enthousiasme opwekken zo belangrijk kan zijn. Het vinden van leuke activiteiten waarbij je enthousiasme op kan wekken is alleen niet zo makkelijk als het klinkt. Enkele onderdelen waarmee je enthousiasme kunt opwekken staan hieronder opgesomd. Hopelijk kunnen we jou hiermee verder helpen.

  1. Uitdaging in groepsspellen

Groepsspellen werken vaak uitstekend bij het opwekken van enthousiasme en motivatie. Bij groepsspellen heb je vaak namelijk één winnaar. En iedereen die aan de wedstrijd deelneemt wil natuurlijk deze winnaar zijn.

Teamevent 100 personen

Om te winnen gaan alle deelnemers dan dus ook goed samenwerken en van elkaars krachten gebruik maken. Hiermee wek je het enthousiasme op om ook echt tot het laatste moment samen te strijden om de winst mee naar huis te nemen.

  1. Workshops

Ook Workshops zijn goede activiteiten om enthousiasme mee op te wekken. Workshops doe je vaak om nieuwe inzichten te verkrijgen. Veel mensen zijn leergierig en strevend, wat ervoor zorgt dat ze ook echt open staan om nieuwe dingen te leren. Enkele voorbeelden van workshops zijn bijvoorbeeld kookworkshops of een schilder workshop. Hierbij moet een inschatting gemaakt worden waar jouw omgeving enthousiast van wordt.

 

Rent Some Fun voor jouw bedrijfsuitje

Zoals hierboven wel gebleken is, is het niet altijd even eenvoudig om een teambuilding voor 100 personen te organiseren. Wel kunnen wij het van Rent Some Fun een stuk makkelijker maken voor jou.

Wij hebben bij Rent Some Fun een escape box genaamd: ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’ waarbij jij als team zult moeten samenwerken om de ‘Whiskey Crate’ open te krijgen. Zo moet je goed samenwerken om het beste resultaat te behalen, en dus eerste te worden.

Jonas Rent Some Fun

Hey, ik ben Jonas.

Heb je een vraag of nood aan advies? Neem snel contact met me op via [email protected]

We staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op. Wellicht kunnen wij iets voor jou betekenen. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen via het formulier op onze website, zo kun jij direct de kosten in beeld brengen.

Ben je opzoek naar andere teambuildingactiviteiten? Neem dan gerust een kijkje bij ons andere artikel over teambuildingactiviteiten bij Rent Some Fun. Hier staat in een tekst precies uitgelegd welke activiteiten wij aanbieden. Met onze jarenlange ervaring staan we garant voor een onvergetelijke ervaring.

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!