Rent Some Fun Logo

Teambuilding voor 70 personen of meer? Geen probleem!

Het vinden van een leuke teambuilding activiteit voor jouw team is niet eenvoudig. Met name als het gaat om grotere groepen, zoals groepen van 70 personen. In grote groepen is namelijk de kans een stuk groter dat er veel behoefteverschillen zijn. De ene persoon houdt van een sportieve teambuilding activiteit, terwijl iemand anders meer van een workshop houdt.

In dit artikel gaan we dieper in op teambuilding en het vinden van leuke teambuilding activiteiten voor groepen van rond de 70 personen. Alle activiteiten die hieronder worden beschreven zijn bedoeld voor veel verschillende behoeften. Zo zijn deze activiteiten voor iedereen toegankelijk.

Kies meteen de teambuilding die past bij je team

Teambuilding voor 70 personen organiseren

Bij teambuilding draait het met name om het versterken van het teamgevoel. Teambuilding activiteiten zijn hier perfect voor. Tijdens teambuildingactiviteiten is het de bedoeling dat mensen op de proef worden gesteld. Denk hierbij aan het spelen van spelletjes, of het oplossen van puzzels, zoals escaperooms.

Tijdens deze activiteiten moet er worden samengewerkt om te kunnen winnen. Op deze manier leren mensen elkaar een stuk beter kennen. Dit leert mensen omgaan met elkaars zwaktes en sterktes. Precies dit versterkt het teamgevoel van een team.

Een goed teamgevoel is heel belangrijk. Zo is gebleken dat mensen die zich gelukkig voelen binnen een team, ook meer uit zichzelf kunnen en willen halen. Dit resulteert in het behalen van betere resultaten.

We hebben een artikel geschreven over teambuilding. Hier gaan we dieper in op teambuilding. Neem hier gerust een kijkje als je hier meer over wilt weten.

Teamevent 70 personen

 

Teambuilding activiteiten

Het is helaas niet altijd even makkelijk om teambuilding activiteiten te vinden. Met name als de groep van grote omvang is. Hieronder staan enkele activiteiten die met een groep van 70 personen gedaan kunnen worden.

  • A Pirate’s Old Whiskey Crate
  • Mummy’s Mystery
  • Kart Challenge

 

A Pirate’s Old Whiskey Crate

Als eerste is A Pirate’s Old Whiskey Crate aan de beurt. Deze activiteit is te spelen tot 120 spelers. Dus zelfs met groepen groter dan 70 personen is deze activiteit een optie. In ongeveer 1,5 uur ga jij samen met jouw team een escaperoom oplossen. Het is alleen niet zomaar een escaperoom, dit is een escaperoom in een kist.

In dit door ons ontworpen spel ga jij de uitdaging aan om als eerste de kist te openen. Samen met jouw team worstel je door allerlei verschillende raadsels. Want alleen op deze manier kan jij de winnaar worden van deze challenge.

 

Mummy’s Mystery

Net als A Pirate’s Old Whiskey Crate is The Mummy’s Mystery een escaperoom in een kist. Deze escaperoom duurt net als de andere escaperoom ongeveer 1,5 uur. Deze activiteit is perfect voor 70 personen, zo kunnen hier maximaal 72 personen aan meedoen.

Je strijdt hier in teams tegen elkaar om als eerste het raadsel van de mummy op te lossen. Heb jij samen met jouw team het eerst het raadsel opgelost? Dan mag jij jouw team het sterkste team van de dag noemen.

 

Kart Challenge

Als laatste hebben we nog de Kart Challenge. Tijdens deze challenge ga jij samen met jouw team de komende 2 – 2,5 uur aan de slag om je eigen racewagen te bouwen. Voordat je aan de slag gaat met het bouwen van je kart, krijg je 3 opdrachten. Deze opdrachten moet je in de vorm van functionaliteiten aan je kart bouwen. Want, alleen op deze manier kan jij samen met jouw team als eerste de finish bereiken.

Team event van 70 personen of meer

Net als Mummy’s Mystery kun je aan deze activiteit met 72 mensen deelnemen. Elk persoon wordt onderverdeeld in teams. Zo moet je goed samenwerken om te winnen. Dit is pas echte teambuilding.

Jonas Rent Some Fun

Hey, ik ben Jonas.

Heb je een vraag of nood aan advies? Neem snel contact met me op via [email protected]

Rent Some Fun voor jouw teambuilding

Alle bovenstaande activiteiten zijn ontwikkeld en gebouwd door Rent Some Fun. Rent Some Fun heeft veel ervaring met teambuilding activiteiten, vandaar dat ze hier zelf een bedrijf in zijn gestart. Alle activiteiten zijn dan ook met de hand gemaakt. Tijdens de activiteiten zijn er mensen van Rent Some Fun aanwezig. Zo kunnen wij aan jullie beloven dat alles op een eerlijke manier wordt gespeeld.

Voor meer informatie over ons mag je altijd een kijkje nemen op onze site. Verder mag je bij vragen altijd contact met ons opnemen. Wie weet zien we jou binnenkort bij een van onze teambuilding activiteiten.

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!