Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Tongeren

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Tongeren

De perfecte teamdag in Tongeren

Teambuilding icon 3

Ga samen de uitdaging aan

Niets leuker dan een dag de werkvloer achter je te laten en samen met je team de uitdaging aan te gaan. We begonnen ooit in 2016 en hebben sindsdien een divers aanbod aan teambuilding activiteiten voor jullie ontwikkeld. Het avontuur startte met een origineel idee; een escape box. Denk daarbij aan een escaperoom ervaring, maar dan in een kist. Zo komen wij naar jullie toe in plaats van andersom. Inmiddels mag je kiezen uit: A Pirate’s Old Whiskey Crate, The Mummy’s Mystery of de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Groei als team

Je ruilt je bureau voor een dag in met een prachtige locatie. De normale werkdag structuur vervalt en je leert je collega’s in een daglicht kennen. Door middel van spel en activiteit komen er talenten naar boven die je anders nooit gezien had. We spelen daar verder op in door onze activiteiten te baseren op samenwerking en communicatie. Zo groeien jullie als team en verdiepen op een speelse manier jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Jong en oud - iedereen doet mee

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jullie team. Zowel kennis van nu als van vroeger is nodig om de raadsels te knakken. Zo doet iedereen mee en laten we niemand achterwege.

Made in belgium logo (met tekst)

Helemaal verzorgd genieten van jullie teambuilding in Tongeren

Teambuilding icon 3

Jullie favoriete locatie

Jullie kiezen een locatie en wij komen eraan. Het mooie van mobiele teambuilding activiteiten is dat je niet plaats gebonden bent. Tongeren binnenstad, de omgeving of misschien wel elders in Provincie Limburg, alles kan! Kies jullie favo locatie en wij laden ons busje in. We bedienen heel Nederland en België en weten de weg naar jullie toe altijd te vinden.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer

Of het weer nu meedoet of niet, speelt geen rol.. Jullie teamuitje gaat gewoon door! Natuurlijk is een teamdag in de buitenlucht met een stralend zonnetje ideaal. Mocht het weer het toelaten is dat natuurlijk ook de optie waarvoor we gaan. Maar niet getreurd bij regen. Ook dan garanderen we een onvergetelijke teamdag op een gezellige binnenlocatie met een hapje en een drankje.

Teambuilding icon 1

Tip top verzorgd genieten

Je ziet het al helemaal voor je? Weet precies waar je de teambuilding wilt laten plaatsvinden? En wilt het liefst ook nog een mooie wandeling doen vooraf en de dag afsluiten met een lekker diner? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij organiseren en verzorgen jullie teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant