Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Waregem organiseren

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Waregem

De leukste teambuildings in Waregem

Teambuilding icon 3

Kies één van onze originele teambuilding activiteiten

Het begon allemaal in 2016 met een origineel idee. Escaperooms kwamen net kijken en begonnen aan populariteit te winnen. Jammer alleen was, dat we er zelf naartoe moesten. Zo ontstond ons idee voor een escapebox. Een geheel mobiele escaperoom ervaring, in een kist. Klein en mobiel die we overal in konden zetten. Sindsdien maakten we een heel assortiment aan teambuilding activiteiten, helemaal ‘Handmade in Belgium’. Inmiddels mag je kiezen uit: A Pirate’s Old Whiskey Crate, The Mummy’s Mystery of de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Leer je collega’s beter kennen

De teamdag, bij uitstek de beste dag om de werkvloer even achter je te laten, nieuwe inspiratie op te doen en je collega’s beter te leren kennen. We hebben ervoor gekozen om essentiële skills zoals effectief communiceren en samenwerking als rode draad door onze activiteiten te verweven. Zo leer je je collega’s spelenderwijs beter kennen, verdiep je jullie onderlinge relaties en ga je gemotiveerd het nieuwe kwartaal in.

Teambuilding icon 1

Samen kom je verder

Natuurlijk hebben we ook rekening gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Zowel jong als oud zal zijn of haar kennis en kunde moeten inzetten om de raadsels op te lossen. Je weet wat ze zeggen; ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!’

Made in belgium logo (met tekst)

Teambuilding Waregem, we komen eraan!

Teambuilding icon 3

Op jullie favoriete locatie

We kunnen onze teambuilding activiteiten vrijwel overal organiseren in Waregem of provincie West-Vlaanderen. Jullie kiezen je favoriete plekje uit en wij komen naar jullie toe. Of dat nou in hartje Waregem is of de omstreken, wij laden ons busje in en komen eraan. Misschien heb je wel iets heel anders in gedachte? Ook dat kan! We bedienen heel Nederland en België.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer - jouw teamdag gaat door

Of het weer nou meespeelt of niet, jouw teamdag gaat gewoon door! Niets lekkerder dan een mooie dag in de buitenlucht. Zo bouwen we het liefst buiten op als het weer eventjes mee speelt. Mocht het weer toch tegenvallen wijken we uit naar een gezellige binnenlocatie waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen.

Teambuilding icon 1

Compleet verzorgd van A tot Z

Je hebt al helemaal in gedachten hoe jouw ideale teamdag eruit ziet? Je wilt de activiteit graag combineren met een bezoekje aan de lokale brouwerij of de dag beginnen met een mooie stadswandeling? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij organiseren en verzorgen jouw teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!