Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Zaventem?

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Zaventem

De tofste teambuildings om je team mee te verrassen in Zaventem

Teambuilding icon 3

Uniek, uitdagend en onvergetelijk

Verras je team met één van onze originele escape boxes! We begonnen in 2016 met het ontwerp van onze eerste escape box, een escaperoom ervaring maar dan in een kist. Zo komt de activiteit naar jou toe in plaats van andersom. Inmiddels hebben we een groot aanbod aan teambuilding activiteiten ontwikkeld. Puzzel erop los met ‘A Pirate’s Old Whiskey Crate’, ga de uitdaging aan met ‘The Mummy’s Mystery’ of bewijs jezelf als pitcrew tijdens de ‘Kart Challenge’. Welke kies jij?

Teambuilding icon 2

Ontdek elkaars talenten

Je ruilt je bureau voor een dag in met een prachtige locatie. De normale werkdag structuur vervalt en je leert je collega’s in een ander daglicht kennen. Door middel van spel en activiteit komen er talenten naar boven die je anders nooit gezien had. We spelen daar verder op in door onze activiteiten te baseren op samenwerking en communicatie. Zo groeien jullie als team en verdiepen op een speelse manier jullie onderlinge relaties.

Teambuilding icon 1

Samen kom je het verst

Wij zouden Rent Some Fun niet zijn als we geen rekening hadden gehouden met eventuele leeftijdsverschillen. Er wordt tijdens de activiteiten zowel een beroep gedaan op kennis van vroeger als op kennis van nu. Zowel oud als jong doet mee om de eindstreep te halen. Uiteindelijk kom je samen altijd het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Gegarandeerd een onvergetelijke teambuilding in Zaventem

Teambuilding icon 3

Wij komen naar jullie toe

Roept u maar! In Zaventem zelf, de weelderige omstreken of misschien wel heel ergens anders in Provincie Vlaams-Brabant? Het maakt niet uit waar jullie je teamdag willen organiseren.. want alles kan! We bedienen heel België en Nederland. Wij laden ons busje in en weten de weg altijd te vinden. Zo kiezen jullie je droom locatie en komen wij naar jullie toe.

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer

Of het weer nou meespeelt of niet, jullie teamdag gaat gewoon door! Met lekker weer bouwen we graag buiten op, zo kunnen jullie genieten van een heerlijke dagje in de buitenlucht. Mocht het weer niet meespelen wijken we uit naar een gezellige en knusse binnenlocatie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen.

Teambuilding icon 1

Jullie genieten, wij doen de rest

Je ziet het al helemaal voor je? Weet precies waar je de teambuilding wilt laten plaatsvinden? En wilt het liefst ook nog een mooie wandeling doen vooraf en de dag afsluiten met een lekker diner? Tof! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je!

Jullie genieten, wij doen de rest!

Liever nog iets meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem hier contact met ons op en we staan je snelst mogelijk te woord.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Teambuilding dat samenwerken bevorderd

Onze teambuildings GRATIS uitproberen?

Join our try-out team!