Rent Some Fun Logo

Teambuilding in Zwevegem

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Zwevegem

Authentieke teambuilding activiteiten in Zwevegem

Teambuilding icon 3

Divers aanbod aan teambuilding activiteiten

Na onze start in 2016 hebben we een divers aanbod aan teambuildings ontwikkeld. Ze baseren allemaal op ons unieke escape-box concept. Denk daarbij aan een escape room ervaring maar dan in een kist; mobiel en uitvoerbaar op elke locatie. De escape boxes zijn authentiek, amusant en helemaal ‘Handmade in Belgium’! Ga samen de uitdaging aan en los het mysterie op van The Mummy’s Mystery, bewijs jezelf als pitcrew tijdens de Kart Challenge of ontdek je innerlijke piraat met A Pirate’s Old Whiskey Crate.

Teambuilding icon 2

Samenwerken is de sleutel

De teamdag, bij uitstek de beste dag om de werkvloer even achter je te laten en echt verbinding te maken met jouw collega’s. De dag waarop je samen als team nieuwe inspiratie opdoet en elkaar beter leert kennen. We hebben er daarom voor gekozen om onze teambuilding activiteiten te baseren op samenwerking. Op die manier ontdek je spelenderwijs elkaars talenten en leer je jouw collega’s vanuit een ander perspectief kennen. Zo gaan jullie vol nieuwe inzichten en energie het volgende kwartaal in.

Teambuilding icon 1

Jong en oud - iedereen doet mee

Wij zouden Rent Some Fun niet zijn als we geen rekening hadden gehouden met eventuele leeftijdsverschillen binnen jouw team. Er wordt tijdens de activiteiten zowel een beroep gedaan op kennis van vroeger als op kennis van nu. Zowel oud als jong doet mee om de eindstreep te halen. Uiteindelijk kom je samen altijd het verst!

Made in belgium logo (met tekst)

Geheel verzorgd genieten van jullie teamdag in Zwevegem

Teambuilding icon 3

Op jouw locatie naar keuze

Jullie teamdag georganiseerd op een locatie naar keuze. Of dat nou in Zwevegem centrum is of elders in provincie West-Vlaanderen, alles kan! Misschien heb je wel héél iets anders in gedachten, ook dat kan! We bedienen heel België en Nederland en weten de weg altijd te vinden!

Teambuilding icon 2

Weer of geen weer - jouw teamdag gaat door

Of het weer nou meespeelt of niet, jouw teamdag gaat gewoon door! Met lekker weer bouwen we graag buiten op, zo kunnen jullie genieten van een heerlijke dag in de buitenlucht. Mocht het weer niet meespelen wijken we uit naar een gezellige en knusse binnenlocatie, waar we onder het genot van een hapje en een drankje een even onvergetelijke teamdag garanderen.

Teambuilding icon 1

Geheel verzorgd genieten

Wil je in combinatie met de teambuilding activiteit ook nog een stadswandeling realiseren of de dag afsluiten met een welverdiend diner bij jouw favoriete restaurant? Fantastisch! Geef het meteen door en wij gaan aan de slag voor je! Wij verzorgen jouw teamdag van A tot Z. Jullie genieten, wij doen de rest!

Meer informatie nodig of wil je even overleggen? Neem hier contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant