Rent Some Fun Logo

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit in Heuvelland

Kies meteen een teambuilding die kan doorgaan in Heuvelland

Welkom in Heuvelland, klaar voor jullie teamdag?

Teambuilding icon 3

Indoor of outdoor

Alle activiteiten kunnen binnen of buiten georganiseerd worden. Zo geniet je ten volle van het prachtige en rustige Heuvelland.

Teambuilding icon 2

Originele activiteiten

Met Rent Some Fun zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Boek één of meerdere activiteiten en kom origineel uit de hoek met een teambuilding die nooit iemand eerder deed.

Teambuilding icon 1

Voor jong en oud

Een divers team heeft nood aan een activiteit die voor ieder wat in petto heeft. Bij onze teambuildings komen verschillende skills aan bod. Jong en oud kan zijn ervaring creatief aanwenden.

Made in belgium logo (met tekst)

Jij verblijft in Heuvelland? Wij komen naar je toe.

Teambuilding icon 3

Geniet van Heuvelland

Jullie verblijven in Heuvelland, maar willen nog een extra team activiteit koppelen aan jullie uitstap? Met ons breed aanbod van teambuildings geniet jij ten volle met je team.

Teambuilding icon 2

Je hoef je niet te verplaatsen

Ja, je leest het goed. Wij komen naar je toe met onze activiteit en trakteren je op een onvergetelijke ervaring bij jullie op locatie. Zo bespaar jij extra verplaatsingskosten en kan je optimaal genieten van jullie verblijf.

Teambuilding icon 1

Divers aanbod activiteiten

Met ons gevarieerde aanbod van teambuildingsactiviteiten hebben we voor ieder wat wils. Zo verrassen we jong en oud met een teambuilding die nog lang bijblijft.

Zij gingen je voor...

We hebben ook enkel positieve commentaren gehoord. Het zat echt goed in elkaar en niemand moest met zijn vingers staan draaien. Het was su-per leuk!

Sandra

Trislot

We hadden een superleuke teambuilding dankzij deze boxen. Zo spannend, creatief en doordacht. Ieders competitiviteit werd getriggerd. Echt een AANRADER!

Lotte

VOX PELT

Wij hadden na onze teamdag een ontspannende activiteit voorzien en de escape boxes waren een schot in de roos! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is, je kan kiezen welke raadsels je wil oplossen. De speluitleg was niet langdradig of saai , er zat ‘schwung’ in! Kortom, allemaal positief! Bedankt nog eens om zo goed te begeleiden.

Sofie

Colruyt Group

“Een originele en fijne manier van teambuilding. Spitsvondige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen tips, … en een dosis teamwerk. De Escape-box zit geweldig goed in elkaar en bracht de strijder in ieder van ons naar boven, geen hangslot of code was er teveel aan. Een aanrader!”

Ann

VOKA Antwerpen

“We zochten een toffe namiddagactiviteit die voor alle collega’s geschikt zou kunnen zijn. De verwachtingen werden dan ook meer dan ingelost. Een origineel idee, uitdagende opdrachten en vooral een toffe teamsfeer. Deze combinatie maakte van onze teambuilding zeker een succes. Bedankt Sam & Jonas!”

Ellen

Politie Antwerpen

Proximus logo
KBC logo
Colruyt Group logo
Pfizer logo
Mediamarkt logo
Apple logo
Aquafin logo
Voka logo
EY logo
Cordeel logo
Stad Antwerpen logo
KPMG logo

Kies de teambuilding die bij je past

Creëer vandaag een uniek moment met je team

— 100% gratis!

Ontdek ons E-book “17 Energieke Breaks”!

Boordevol eenvoudige, maar uiterst effectieve activiteiten die de energie verhogen, creativiteit stimuleren, en samenwerking bevorderen. Download “17 Energieke Breaks” nu en geef je team een boost!

Jouw privacy is onze prioriteit. Wij zullen je gegevens nooit delen met anderen.

E-book 17 leuke activiteiten cover transparant